onsdag 1 december 2010

Bästa pappa!

Det är riktigt kallt i Malmö nu, -9 grader var det igår morse och det är kallt att stå och vänta på bussen.. Igår tog jag en buss till Gustav efter jobbet, laddade mitt busskort och väntade på bussen i evigheter kändes det som. Jag gick inom affären på vägen hem och köpte en halv grillad kyckling, som blev gårdagens middag och kommer att bli morgondagens lunch; kycklingsallad :) Jag var i lampaffären för att se om jag kunde få tag på glödlamporna jag behöver, men utan tur.. de finns tydligen inte, så när jag kom hem bestämde jag mig för att hänga upp den ena stjärnan istället. Det blev inte som jag hade tänkt mig, men okej ändå.

I morse ringde pappa och berättade att han tänte skjutsa mig till jobbet idag eftersom det var kallt och han ändå inte skulle jobba (han gjuter balkonger och det går inte när det är minusgrader). Det tackar man ju inte nej till, dessutom var jag på jobbet tidigt och hann räkna kassan innan första patienten :) Perfekt! Tack världens bästa och snällaste pappa!!

Idag slutar jag tidigt, ska gå till Gustav Adolfs torg och handla lite fler blommor, till läkaren och sen fixa naglarna. På vägen hem ska jag handla ingredienser till Lussekatter, sen blir det tvätt och bak och förhoppningsvis kan jag fixa det sista med julpyntet också! Idag tänkte jag att jag skulle plantera lite fina lökar, kanske tulpan om det finns, i min stora ljuslykta från Ikea och få i mossa i min adventsljusstake.

Pomp ljuslykta från Ikea

Marie

Inga kommentarer: