måndag 13 december 2010

Luciadagen


Den här fina lucian har funnits i släkten ett bra tag, den snurrar och spelar Sankta Lucia

Helgen var vekligen toppenrolig! Festen i fredags bjöd på god mat, roliga lekar och trevligt sällskap. Jag körde ju dit och var ganska trött så det blev inte specillt sent. I lördags fixade jag det sista med efterrätterna och hjälpte till lite i lokalen. Dankan hämtade upp mig hemma efter ombyte och vi åkte åter till lokalen och fixade det sista innan gästerna kom. Det blev en supertrevlig kväll med massor av blandat folk i olika åldrar, strax efter 2 tog jag bussen hem.

Igår bakade jag hela dagen i princip. Lussekatts-receptet som jag länkade till ska ni inte använda!! Degen ville inte jäsa :( I alla fall så gjorde jag två olika sorters kola, Doleys-tryffel, kokostoppar och marsipan-chokladbollar. När allt bak var färdigt städade jag lägenheten och förberedde för ikväll.

Min mage har varit lite bråkig hela helgen, det är något fel på den och jag får ont i perioder men läkarna hittar inget.. Jag har i alla fall varit hemma från jobbet idag så jag hunnit med att fotografera lite mer av julpyntet och organiserat lite i köksskåpen. Nu ska jag bara vila lite, för ikväll kommer tjejerna på glöggmys.En adventsljusstake från Carin Kry

Jag köpte ett fint zinkhjärta där jag satte ett ljus, lite mossa och söta dekorationer


I min stora fina ljuslykta fick det plats både en vit pärlhyacint och en julstjärna


En liten En i fin julkruka

J har varit på Gotland hela helgen, men nu är han äntligen tillbaka igen och jag får träffa honom i morgon :)

Marie

Inga kommentarer: