måndag 15 mars 2010

Har kollat på en lägenhet!

Vi fick sluta redan klockan tre i fredags, jag åkte till Netto och skulle handla gräslök men det fanns inte så jag gick bort till Ica istället, såg att någon hade tagit en lapp med mitt nummer från lappen med lägenhetsbyte och så såg jag någon annan lapp med byte från 2:a till 1:a. Lägenheten lät verkligen toppen, 62,4 kvm, två balkonger och två toaletter, jag tog såklart en lapp och ringde direkt och bestämde att vi skulle komma och kolla på den på lördag runt 1. Jag hade verkligen stora förhoppningar om lägenheten men blev tyvärr ganska besviken. Det var en vindsvåning, alltså på fjärde våningen utan hiss och med små takfönster. Det var plats till massor av garderober och klädkammare, härligt med två balkonger, men det var snedtak och små fönster utan fönsterkarmar. Det går inte, Findus älskar att sitta i fönstert och jag vill såklart ha plats till mina blommor. Dessutom var både kök och vardagsrum ganska små och mörka. Som jag har sagt innan vill jag inte byta ner mig och denna lägenheten hade fler nackdelar än fördelar så jag ska ringa idag och säga att jag inte är intresserad.

I alla fall så gick jag hem och påbörjade matlagningen efter att jag hade handlat min gräslök. Jag hade allting klart när älsklingen kom hem och sen var det bara att invänta gästerna! Det var en trevlig kväll, maten blev god och sällskapet var såklart toppen men vi var alla trötta så efter Let´s dance åkte Anna och Tim hem och vi somnade snart därefter.

I lördags när vi hade tittat på lägenheten åkte vi hem till min systerdotter på öppethus, för att fira hennes 25-års dag, vi fick kallskuret och pastasallad och det var verkligen jättegott. På kvällen åkte vi hem till Niclas och Peter, pågarna skulle ut och jag höll dem sällskap till elva sen åkte jag hem och lät dem festa vidare :)

Igår tog jag en promenad och satte upp lite fler lappar om lägenhetsbyte och av de lapparna i mitt kvarter har det tagits 4 lappar med mitt nummer så jag hoppas på en del samtal under veckan :) När jag kom hem igen så städade jag lägenheten, Findus sprang såklart och gömde sig och denna gången fick jag fiska fram honom när han hade klämt in sig mellan byrån och väggen, jätterädd var han den stackaren, men jag måste ju dammsuga! Vid ett tiden åkte jag till mobilia och köpte en blomma till faster Ingela och så hämtade jag älskling för det var dags för kalas nummer två denna helgen. Faster Ingela hade gjort smörgåstårta och kusin Anna hade bakat en tårta. Mätta och belåtna tog vi oss hemåt vid sextiden och kollade på sista Stieg Larsson filmen, "Luftslottet som sprängdes", den var bra och allt blev ju löst men jag gillar nog ändå tvåan bäst. Älsklingen jobbar idag också så vi somnade tidigt igår!

Jag köpte lite nya vårblommor i går så jag hade tänkt att jag skulle plantera lite i kväll när jag kommer hem. I morgon ska det tvättas, på onsdag ska jag fixa naglarna och så ska mamma och jag eventuellt åka till Gullared och shoppa lite sen är det nästan helg igen! Håll tummarna att jag får napp på mina lägenhetsbyteslappar! :)

Ha en bra vecka!


♥ Kram Marie

2 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Det kan ta tid men ... plötsligt så kan den finnas där (lght) ...!
:)

Tigris Predikantan sa...

Visst är de läckra i både färg och form?
Lycka till med lght idag med!
:)