fredag 12 mars 2010

Grattis på födelsedagen faster Ingela!

Idag fyller min faster Ingela år så ett stort grattis till henne!

Det är fredag igen.. och äntligen :) T jobbar i dag också, skönt att han äntligen har fått komma igång lite! Jag kan förhoppningsvis sluta tidigare idag eftersom det inte är några patienter inbokade efter 15.00 ännu. Det blir en sväng inom affären för att handla det jag glömde i går, vilket är gräslök, och sen direkt hem och städa lite och påbörja matlagningen inför kvällen.

Kusin Anna och Tim kommer nämligen på middag ikväll och det blir nästan trerätters, förrätten är egentligen bara tilltugg innan middagen. Det blir ostgratinerad nachos med salsa, fresh island-dippa och Guaccamole som tilltugg, sedan blir det helstekt fläskfilé på potatisgratäng med tomat-och vitlökssmör och sist men inte minst blir det Cheesecake med hallon och björnbär till efterrätt! Hoppas att det ska smaka!

I morgon ska vi till min systerdotter på öppet hus och fira hennes 25-års dag. Har inte sett hennes nya lägenhet än så det ska bli spännande. På kvällen har vi ännu inget inplanerat. Och söndagen blir förhoppningsvis en lugn mysdag med älsklingen!

Ha en bra helg!


♥ Kram Marie

Inga kommentarer: