torsdag 25 mars 2010

Grattis på födelsedagen älskling!

Jag blir helt tokig, försökte lägga in en ny förstabild, men den vill inte anpassa storleken efter ramen, det har ju fungerat hur bra som helst innan, och även när jag försöker byta tillbaka till bilden jag hade innan så blir det fel.... hinner inte pilla mer med det nu så det får se konstigt ut ett tag...

Kastreringen igår gick bra, han var lite groggy när vi kom hem men jättehungrig, det blev räkor till middag. Framåt kvällen började han piggna till och var helt som vanligt. Tratten jag fick med mig går inte att sätta på honom, han blir helt vild och sliter av den. I alla fall är jag hemma idag eftersom magen klyddar igen, jag som trodde att det var över för denna gången... måste vara frisk till helgen eftersom vi ska fira älsklingens födelsedag då. Ikväll blir det middag för två, i morgon är det lite släktkalas hos hans mamma och på lördag ska vi till El patio och äta middag och sen festa hos en kompis, vi blir nog 15 stycken ialla fall. Han fyller förövrigt år idag, så Grattis till dig Tony!

Personen som jag fick 100% lägenhetsbyte med ska komma hit och titta på min lägenhet idag och sen ska jag kolla på hans. Det har även hört av sig en person till gällande ett triangelbyte. Hennes kompis har en tvåa som kanske passar mig, kompisen vill ha hennes lägenhet och hon är intresserad av min. På måndag kväll ska vi kolla på varandras och se om det kan vara något. Skönt att det äntligen händer något!

Nu ska jag gå till djuraffären och köpa påsar till Findus låda, det är perfekt eftersom man slipper rengöra själva lådan när man byter allt innehåll. Tänkte att jag ska passa på att ta en liten promenad och köpa med mig lite lunch på vägen hem, börjar ju bli hungrig nu!


♥ Kram Marie

1 kommentar:

Malin sa...

Kul att någon äntligen hör av sig :)