onsdag 15 juli 2009

Mina första semesterdagar

Det har blivit mycket pyssel de första semesterdagarna, jag har varit hemma hos mamma och pappa en hel del, de har ju trädgård så det är mycket skönare att vara där än i min lägenhet.


Min ljuskrona fick röda glaskoppar till värmeöjus istället för de röda blockljusen som rinner alldeles för mycket. Ljuslyktorna hade jag sedan innan och de är köpta på Lagerhaus.


Jag har plockat krusbär och rabarber hemma hos mamma och pappa och fick i hop 3st (0,5liters) koncentrerad saft, flaskorna är gamla ölflaskor från Prag. Det finns en back till dem, men den har jag inte fått hem från mamma och pappa än.


Jag köpte nya blommor och krukor till mitt vardagsrum, visst blev det fint?!


Det blev murgrön som får klättra på mina fina spaljéer från Ljungs handel.


Igår besökte jag en av mina favoritaffär som ligger 100meter från mig, Homeville heter den, jag fyndade den här fina ängeln för endast 150:- eftersom den var lite skavd i en hörnet, det fixade jag till med lite vattenfärg


Jag hittade även ett &-tecken för bara 85:-. Lavendeln plcokade jag hos mamma och pappa.
Jag håller på att måla en rostfri kakburk med griffeltavle-färg så man kan skriva på den med krita och så ska jag måla min pidestal, den har varit vit en gång i tiden, nu är den typ gul men ska bli vit igen, blir eventuellt lite skavt precis som &-tecknet. Jag har även varit duktig och putsat mina fönster idag och jag tvättade hemma hos mamma och pappa igår. Men nu ska jag i alla fall försöka komma ut en liten runda!

1 kommentar:

Malin sa...

Ohhh jag vill också in i den homeville affären, tänker att jag ska ta mig dit varje gång jag åker förbi men de har icke blivit så..hur länge har du semester snäckan?