söndag 1 augusti 2010

Sista semesterveckan....

Då var vi inne i augusti, sommarens sista månad och i morgon börjar min sista semestervecka.. Det känns inte alls kul, jag vet att jag har massor att göra när jag kommer tillbaka och det är väldigt långt tills nästa ledighet. Men sånt är livet, jag får ta vara på den sista semestervecka så gott jag kan. På schemat står ett besök i Skånes djutpark med Johan i morgon om vädret tillåter, inte för varmt och inte för kallt.. :) På onsdag ska jag träffa Malin och på kvällen ska jag hämta mamma och pappa, som är i Amsterdam just nu, på Svågertorp. Sen ska jag försöka att hinna få hit pappa så han kan hjälpa mig med garderobsinredningen.

Oljelamporna på balkongen ger ett mysigt sken, hoppas att det blir en fin höst så man kan utnyttja balkongen länge...

Idag har jag varit på jobbet en runda och betalat räkningar och gjort månadsavslut, kört mamma och pappa till Svågertorp så de kom iväg på minisemester till Amsterdam, städat lägenheten, kammat Findus riktigt ordentligt, målat mitt sovrum andra gången och kollat på min favoritfilm, Daboken, och gråtit en skvätt. Bilder på sovrummet just nu känns lite meningslöst eftersom det bara är en vit vägg.. jag har faktiskt inte ens bestämt mig för vad jag ska ha där. Någon hylla till pocketböcker, en väggmålning (vinylplast) eller kanske bara en stor tavla..? Vad tycker ni?

Findus trivs bra och passar på att utforska så mycket han kan (och får :))

Jag har fått in ett provisoriskt matbord i vardagsrummet och bestämt mig för att jag faktiskt tycker att det blev väldigt trevligt så jag ska köpa ett nytt och 4 stolar. I övrigt känner jag mig lite stillastående gällande lägenheten, jag vill liksom inte göra något förhastat som att borra upp hyllor innan jag är säker på var jag vill ha dem. Men jag tror i alla fall att jag ska ha tavellister ovanför soffan igen, jag saknar dem..

Nu är det dags att sova, ska få mina naglar fixade redan klockan 9 i morgon.
Ha en bra vecka!

♥ Kram Marie

Inga kommentarer: