måndag 30 augusti 2010

En helt underbar helg!

Jag är lite ledsen.. har inte fått min Ikea-katalog än! Den skulle delas ut i förra veckan och jag har längtat så men blivit besviken varje gång jag har kommit hem. Jag har ingen "ingen reklam skylt" och jag bor mitt i centrala Malmö så jag förstår inte vad problemet är... Hoppas väl på att den kommer denna veckan.

Helgen har varit toppen och bjudit på allt man kan önska sig! I fredags blev det räkor och vin och så mys med älsklingen!

På lördagen spelade Johan tennisturnering med sina kompisar och jag tog en tur till Ikea. Det blev en tavellist till vardagsrummet, bilder till min ram i köket, lampa till vardagsrummet, lampa till hallen, löpare till bordet i vardagsrummet och några handdukar. När jag kom hem skulle jag sätta upp lamporna, men självklart stämde inte kopplingarna på lamporna med kopplingarna i taket så jag måste byta dem.. hängde i alla fall upp lamporna så länge så jag blev av med dem. Hyllan fick jag i alla fall upp utan problem, lustigt eftersom det var den jag trodde att jag skulle ha problem med eftersom väggarna inte är så bra, men jag behövde inte ens borra :)


Vid sex-tiden mötte jag kusin Anna och Carro vid Greekway och vi hämtade lasange med oss hem till mig. Det blev en supertrevlig tjejkväll med vin, snaps, mat, sång och många skratt som avslutades med att vi oplanerat träffade Johan och hans kompisar på Hipp! En mycket trevlig kväll alltså!


Igår mådde vi som vi förtjänade :) Det blev en dag med mys i soffan och skräpmat! När jag kom hem på kvällen målade jag ett par lampfötter som jag hittat på vinden hemma hos mamma och pappa för ett tag sen. De var omålade och fick istället bli vita och fina så de passar i sovrummet. Nu ska jag bara hitta fina lampskärmar till dem också!


Ha en bra vecka!

♥ Kram Marie

Inga kommentarer: