måndag 7 mars 2011

Älskade vår!

Det härliga vårvädert fortsätter i Skåne och nu ser jag verkligen ljuset i tunneln efter en lång och kall vinter med massor av snö...! Helgen inleddes med middag hos Ida och Andreas i fredags, det blev mumsig mat och sällskapsspel, som Ida lyckades vinna båda gångerna med Richard hack i häl :). Halv ett tog vi oss hemåt för lite sömn!

I lördags gav jag mig i väg ganska tidigt, åkte direkt hem till Mille och Daniel för att hjälpa till med flytten. Allt fick plats i lastbilen utan problem och Mille åkte iväg till Stockholm :( Jag kommer att sakna dig här gumman! Jag åkte hem en snabb runda till Findus och gav honom lite mat, bytte kläder och gick i väg för att hjälpa Dankan med sin flytt. Det mesta var redan flyttat, så medan det pillades med akvariumet så försökte jag få i ordning lite, satte ihop säng och garderob och stuvade in lkite i köksskåpen. Som tack för hjälpen fick vi pizza och en paus och sen fortsatte vi arbetet.

Det blev en lugn och skön kväll hemma i soffan och det var välbehövligt efter en natt med för lite sömn och därefter en fullspäckad dag.

Igår på förmiddagen åkte jag hem till Richard och vi mötte upp hans mamma och tog en runda på Nova och sen handlade vi mat på City Gross på vägen hem. Till middag blev det Spagetti och köttfärssås á la Richard och till efterrätt blåbär-och hallonpaj! Mums! En väldigt bra avslutning på helgen måste jag säga!

Marie

4 kommentarer:

Elin Gabriella - Mops & Chihuahua sa...

Åh ja visst är det underbart med vårvädret som vi har fått :) Ha en fin dag på veckan! Kraam!

Matilda sa...

Ja, du Marie.. Det växer så det knakar!
Men det var också ungefär ett halvår sedan mellan korten! =)

Hoppas allt är bra med dig!

Kram på dig i sooooolen!

VITA NYANSER sa...

Så söt katten är här nere. Och vad det stämmer bra med att se ljuset i tunneln, så känner jag verkligen nu även om vi får vår senare än er.

Kram L-L

Mille sa...

Jag saknar dig redan... och tack igen så mycket för att du kom förra lördagen, ditt stöd betydde mycket för mig!
Kram