måndag 31 januari 2011

Ny vecka, nya tag!

Det är väl tur att jag inte hr så lång lunch på jobbet, för så fort jag går ut på lunch någon gång så passar jag på att shoppa lite också :) Idag skulle jag bara gå ut och köpa mig en sallad och vips var jag inne på Caroli city och hade köpt ett par skor, nu hör det till saken att mina vinterstövlar är helt förstörda efter den här vintern med snö och salt och det är ju fortfarande kallt så jag behövde faktiskt ett par skor och det var ju faktiskt rea! Sen ligger ju H&M på vägen ut igen och då blev det en ny svart kofta och lite underkläder och så kunde jag passa på att använda mitt Rikspresentkort. Det var en bra shoppinglunch alltså :)

Svart kofta från H&M

Skor från Din Sko


Nu ska min chef vara på semester i två veckor så här är väldigt lugnt, då får man passa på att hinna med lite annat också, så i morgon ska jag gå och klippa mig på förmiddagen och på onsdag ska jag vara ledig hela dagen! Jag funderar på om jag kanske ska hälsa på kusin Anna och Tim en runda, Tim kommer förhoppningsvis hem från sjukhuset i början på veckan och jag har lovat bort en Cheesecake. Lite handling behöver göras, kanske hälsa på mormor en runda, beroende på hur hon mår och på kvällen har jag tvättid.

Tiden springer på och innan vi vet ordet av är det vår och sommar igen! Åh vad jag längtar tills jag kan slänga av mig både vinterskor och vinterjacka! Ikväll blir det plantering av blommorna jag köpte igår!

Marie

2 kommentarer:

Ida sa...

haha märkligt det där.. "jag ska bara gå in o kolla" men hur ofta händer det att man bara "kollat"?? :)

Marie sa...

haha, tror nog aldrig att det har hänt :)