fredag 28 maj 2010

Balkongmöbler

Balkongen kommer att bli så mysig med möblerna nedan. Den fula plåten ska kläs med ett fint tyg (på insidan) som tål att vara utomhus och det ska läggas in en grå "gräsmatta" på det kalla betonggolvet.


Så här ser balkongen ut i dagsläget, helt ostaylad.


Äpplarö positionsstol och slagbord passar utmärkt. Tar liten plats när man inte använder det, eller ska förvara det under vintern och det får plats många runt bordet och mycket på bordet om man vill det.

En spaljé som kommer att målas eller laseras till samma färg som möblerna och kommer att pryda "hålet" på den ena kortsidan och självklart ska det klättra en blomma där också :) Det gråa är mattan, jag har inte bestämt om det ska vara ljusgrå eller mörkgrå. Vad tycker ni?

Det kommer att vara mycket blommor och fina lyktor för att göra det ännu mysigare. Självklart ska det finnas ett kattnät som man kan sätta upp när Findus ska vara med på kalas :)

♥ Kram Marie

2 kommentarer:

Ida sa...

gumman, allting är superfint!! jag är också ett fan av svart och vitt för då kan man lätt variera sig med färgglada detaljer! jag tycker du ska ha det mörkgråa golvet :) och så hoppas jag att man får komma o hälsa på när du är färdig! :)
kram

Marie sa...

tack så mycket Ida! Självklart får du komma och hälsa på :) kram