onsdag 11 mars 2009

Vårblommor

Jag slutade tidigt idag också och det är såå skönt, en timme gör mycket. Jag hann laga mat både till idag och imorgon till jobbet. Idag blev det ugnsbakad falukorv med potatismos och i morgon blir det Waldorf sallad till lunch. Jag hann även med min UV-behandling och hämta ett paket som jag fått från Ellos. Lite underkläder, en farfarströja och en vit väst blev det. Och nästa vecka får jag kläder från H&M som jag har beställt. Jag måste snart flytta till en större lägenhet så att jag har får plats med alla mina kläder :). Imorgon kväll ska jag hem till T och vi ska laga någon vitlöks-torsk, blir säkert supergott.

Blev verkligen sugen på att göra en hjärt-krans som Minna med bloggen http://blomsterverkstad.blogspot.com/ har gjort. Den hade passat bra ihop med mina fina cylinder-glas-vaser med krokos och brudkrona, bilder får ni se en annan dag eftersom min kamera är hemma hos T. Så länge blir det bilder på likadana blommor :)Bridalcrown
Lila Krokos (fast mina är ännu mörkare lila)

Puss o kram

2 kommentarer:

Hur gör djur? sa...

Du får åka till trädgårdsmässan!! trevlig helg puss och kram

Mille sa...

Nu har du inspirerat mig också så jag har plockat snödroppar i trädgården och pyntat fint. Hade kunnat fylla hela huset med vårblommor!
Tack för tipsen.
KRAM