söndag 27 februari 2011

Filmhelg

Nu är ännu en helg snart slut.. Vardagarna går fort men helgerna går ännu fortare! Jag inledde helgen med middag hos mamma och pappa. Brorsbarnen var på besök och jag passade på att umgås lite med dem lite. Senare på kvällen åkte jag till Lillan på fest, men jag var riktigt trött så strax efter midnatt promenerade jag hem och somnade gott.

På lördagen vaknade jag som vanligt tidigt, städade lägenheten och kollade på Letters to Juliette, en mysig och överromantisk film var det :)

På kvällen kom Richard till mig, vi åt gott och precis när vi var klara tittade mamma, pappa och brorsbarnen förbi en liten stund, de hade varit och ätit på kvarterskrogen vid mig och passade på att hälsa på. När de hade gått kollade vi på The Ring 2 och åt en massa lösgodis och sen blev det mysmusik och sång :)

Vi vaknade (såklart) tidigt och hade lite skönhetssalong under förmiddagen och sen åkte Richard hem för att tvätta och jag satte mig och tittade på I rymden finns inga känslor, den var rolig och lite mysig faktisk och passade väldigt bra som söndagsfilm.

Nu har jag precis ätit hemmagjorda hamburgare och sitter och kollar på Lyxfällan, det är helt otroligt hur folk tänker, eller inte tänker kanske man skulle säga. Söndagen och helgen snar slut och nästa vecka på intåg.. en fullspäckad vecka är det dessutom!

Marie

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag är alltid undersöka online för tips som kan gynna mig. Tack!