tisdag 1 december 2009

Fullt upp innan jul

Allt julpynt är framme och jag har till och med tagit foto på det, men jag har bara inte tagit tag i mig själv och lagt ut dem här.. ska göra det snart..

Ikväll ska jag hem till svärmor och baka lite julgott, det blir säkert en mysig kväll. Imorgon slutar jag tidigt, ska hem och hämta bilen efter jobbet, köra till min behandling, få naglarna fixade, storhandla och laga mat och sen blir det mys med älsklingen när han slutat jobba. På torsdag tror jag inte att jag har något inplanerat och det kan ju vara ganska skönt, ska eventuellt till ÖoB och hämta klösställningen bara. På fredag är det tjejkväll hos mig, vi blir inte så många som vi hade tänkt från början men det blir säkert kul ändå. På lördag ska jag och T till hans "moster" (morbrors ex. fru) och hennes man på födelsedagsfest och sen är det söndag igen och helgen är över.

Jag har verkligen helt fullbokat innan jul nu, antingen fredag och lördag eller lördag och söndag så jag vet inte när jag ska hinna ta det lugnt och njuta, dricka glögg och bara mysa, jag antar att det får bli på julafton.. :)

Nu är det verkligen inte så lång tid kvar tills jag får hämta min lilla älskling, jag längtar verkligen jättemycket nu!!


♥ Kram Marie

2 kommentarer:

Christin sa...

Hej!

Vad har du köpt den där blomstergelén som du har skrivit om?
Hälsningar
Christin

Marie sa...

Hej,

Vet inte riktigt vilken du menar...
I vilket inlägg har jag skrivit om blomstergelé?

/Marie