onsdag 26 november 2008

Ny mobil

Det har varit två långa dagar på jobbet.. Vi har haft jour tisdag och onsdag och på onsdagar slutar jag vanligtvis kl 14.00, så det känns i huvudet när man kommer hem så här sent varje dag. Till helgen är det fullt upp, det börjar med personalfest med fondue på Pers krog efter jobbet på lördag, sen ska jag hem till Fredde som fyller år och på lördag ska jag på födelsedagsfest med Astrid Lindgren tema i Trelleborg. På söndag blir det mysdag med T och julpyntning så det ser jag fram emot! Jag måste hinna köpa presenter också, men jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med det...

Nu sitter jag i soffan och kollar på Roomservice, eftersom jag älskar allt som har med inredning att göra så är det ett av mina favoritprogram. Efter det är det Greys anatomi och sen läggdags, det tar hårt på krafterna att arbeta :)

Jag har förresten länge funderat på att köpa en ny mobil och jag har nu bestämt mig för en Nokia 5310 x-press music. Det är en mobil som passar mig perfekt både i funktion och utseende, jag kan bara inte bestämma mig för vilken färg.. svart är ju alltid snyggt men kanske lite tråkigt, rosa är snyggt men inte riktigt jag, blå har dom inte på elgiganten där jag tänkte köpa den så det är uteslutet, den röda är nog mest jag menman kanske tröttnar på den... vad tycker ni??

Nokia 5310 x-press music, bilden hämtad från www.netonnet.se

1 kommentar:

Emma sa...

Den rosa så klart :)