tisdag 4 november 2008

IKEA och Intervju

Igår morse gick jag upp tidigt och körde T till jobbet, på vägen hamnade jag i körkorts- och nykterhetskontroll, vilket givetvis gick bra. Jag skulle gå ner och låsa in min cykel i källarförrådet över vintern, men när jag kom ner på gården så var min cykel inte där... Jag pratade med T eftersom han använde den sist och han trodde att han kanske kunde ha fått skjuts hem från jobbet förra fredagen och glömt bort att han hade cykeln på Gustav, så jag får väl åka dit och kolla om den står där, annars har någon stulit den...

På förmiddagen var jag och mamma på ikea och gjorde lite inköp, mest till mamma och pappa men jag fick med mig lite jag också. Det blev två lampor som står på min stora spegel, nu när det blir mörkt ute tidigt på kvällen behöver jag lite extra ljus, det blev en liten murgröna som fick ersätta en annan blomma som såg lite ledsen ut, jag hittade en svart bricka som jag ska använda istället för zinkfat till mina adventsljus och sen blev det lite sånt som man alltid passar på att köpa när man är på ikea; värmeljus kökshanddukar och diskborstar.

Min fina krona passade bra tillsammans med murgrönan

Lamporna på spegeln lyser upp fint

Jag fik ett telefonsamtal angående ett jobb jag sökt och fick komma på intervju kl 17.00.. en mycket konstig intervju måste jag säga, han ville inte veta något om mig utan bara berättade en massa om vad tjänten gällde, vad man fick för lön osv.. så jag har faktiskt ingen aning om hur det gick för mig, men han skulle ringa mig idag. Tjänsten ska tillsättas omgående så han har lite press på sig. Undrar om han bara går på känsla och intution?? I alla fall kunde inte jag gjort något annorlunda. Men jobbet hade passat mig perfekt så håll alla tummar ni har!

Nu håller jag på att tvätta och ska städa i lägenheten.. en tråkig dag alltså.


Min lilla krona fick stå på fatet på badrummet

Den stora kronan hamnade ovanpå cd-skivorna och fick ett stor värme-doftljus från Ikea

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: