måndag 21 januari 2008

Första dagen på sista terminen..

Idag var det dags för den första skoldagen... men vårterminen är kort och med lite tur är jag i alla fall färdig med min utbildning om 20 veckor :) Vi har kommit på att vi skulle spara grymt mycket pengar om vi inte äter lunch i skolan och dessutom kan vi ta med oss nyttig mat själva.. så det börjar vi med i morgon!

Terminens första kurs heter Värme - och ventilationssystem, och det verkar ungefär lika intressant som det låter... tusen formler, uträkningar och antagande. Dessutom har vi fått en stor pärm med massa papper som vi måste släpa med oss till varje lektion.. puh.. Första tentan är redan om en månad.. Panik!

Varför är det så svårt att veta hur man ska agera i vissa situationer, det man gör kan vara avgörande för framtiden och man vet inte alltid vad som är rätt och fel. Det är ganska jobbigt, men jag tror ändå inte att jag hade velat veta hur framtiden ska bli.

Det känns verkligen som att hela våren redan är uppbokad, födelsedagsfester, maskerad och andra mysiga fester. Det är väl i och för sig trevligt att ha mycket roligt planerat, men ibland kan det bara bli för mycket..

"Utan vänner skulle ingen välja att leva, även om man hade alla tänkbara ägodelar"

Inga kommentarer: