lördag 28 januari 2012

Vårblommor

Höstlökarna som jag planterade under hösten har redan kommit upp ganska långt eftersom det har varit en så mild vinter, hoppas bara att de inte dör nu när det har blivit minusgrader.. någon som vet om de brukar klara frost eller om jag kan täcka över dem med något för att de ska överleva?


Våra marktäckare (vintergröna/Vinca Minor) som också planterades i höstas verkar klara sig fint, och de blommar till och med :). Det kommer att bli så fint när de verkligen täcker marken någon gång i framtiden, och så skönt när man inte behöver rensa ogräs på slänten!


Igår skulle vi egentligen varit på middag hos Kristian och Charlotta, men tyvärr mådde inte Richard så bra, så det fick bli lite fredagsmys hemma istället.  


Idag har vi varit och storhandlat i flera olika affärer så nu är kylen full och vi har allt vi behöver hemma! Det känns skönt att handla en gång i veckan och dessutom gör vi en matlista för hela kommande vecka så vi slipper tänka på det när vi kommer hem från jobbet. Det underlättar verkligen vardagen enormt mycket! Gör ni matlistor eller bestämmer ni vad ni ska äta från dag till dag?
Marie

1 kommentar:

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och mamma till en liten prins ♥ sa...

Det är så himla härligt med fylld kyl och fyllda skåp! :)

Svar: Bara kuddarna, de var på rea ;)

Kram!