torsdag 21 april 2011

Påskhelg!

Till skillnad från alla andra jag känner så jobbar vi lika länge som vanligt idag.. men sen är det hela fyra dagars ledighet, så det kan jag leva med! Helgen är såklart fullbokad med massa roligheter, så ikväll ska jag bara passa på att ta det lugnt, titta på solsidan (säsong 1, avsnitt 9 & 10) och mysa med Findus!

I morgon ska jag till farmor och hälsa på runt lunch, fixa med lite blommor till alla middagsvärdar under långhelgen och på kvällen är det påskmiddag hos Camilla & Magnus, det blir lite knyte och jag & Richard ska ta med en bärpaj och vaniljsås till efterrätt.

På lördag ska jag tvätta och kanske plantera lite i balkonglådorna, för det är väl dags för det nu? Jag tänkte åka inom Åkarps allväxcenter på vägen från Lund till Malmö och handla med mig lite fint! På kvällen är det påskmiddag hos svärföräldrarna med en del av släkten. Det är första gången jag träffas släkten, så det ska bli spännande.

På söndag är det middag hos mina föräldrar tillsammans med moster och familj. Det är ju typ hemma, trots att det var längesen jag flyttade så då blir det lugnt och skönt med gott grillat!

Och slutligen på måndag ska vi till Landskrona för att grilla och fira Richards pappas födelsedag! Första gången jag träffar dem också (pappa och småsyskon), så det blir mycket nytt denna långhelgen, men det är bara kul tycker jag.

Glad påsk till er alla!


Marie

1 kommentar:

Elin Gabriella - Mops & Chihuahua sa...

Hoppas att du har haft en mysig påsk :) Kramkram