torsdag 14 april 2011

Lägenhetsvisning

Besöket hos allergiläkaren gick bra. Jag har blivit av med min allergi mot både björk och gråbo, gräs och hund är detsamma som förra gången medan katt har minskat från 5 till 2,5 och läkaren tror att det kan bero på att jag "vaccinerar" mig själv genom att ha katt hemma :). Tyvärr har båda kvalstersorterna ökat till max... men man får väl leva med att vara lite snuvig precis på morgonen, det är ju faktiskt inte hela världen! Men ni skulle sett hur min arm såg ut, jag var svullen och röd med en massa myggbettsliknande bulor... tur att det försvinner snabbt i alla fall :)

När jag kom hem fixade jag lite påskpynt, jag har inte speciellt mycket, men lite grann tycker jag är fint och det hör liksom till!

Ikväll ska vi på lägenhetsvisning i Lund :) Enligt lite inside information så är det bara 5 stycken som blivit erbjudna visning så vi har i alla fall chans att få den! Men hur bra chans vi har får vi reda på på måndag! Håll alla tummar och tår för oss!

Marie

3 kommentarer:

Ida sa...

Spännande!! :)
var är den? vill veta allt!
Vi får ta o ses snart?
kram

Elin Gabriella - Mops & Chihuahua sa...

Åh vart ligger den? Det kanske är den i vårt hus? :D Hihi.. Hoppas det blir köp i alla fall!!

Svar: Hehe ne han tyckte nog allt att det var läskigt att bada. Vi har nämligen inget badkar utan bilden är tagen hos mina föräldrar. Kram

Mille sa...

Vad roligt med Lund... där är det fint! Jag ska hålla alla tummar jag har.