onsdag 6 april 2011

Shopping

Igår efter jobbet tog jag bussen till Entré, tanken var att jag skulle ta en promenad dit men eftersom det ösregnade så fick det bli buss istället. Richard mötte upp mig och vi tog en shoppingtur. Det blev fyra tröjor av olika slag och färg till Richard, ett par snygga skor från Deichmann, två linnen från New Yorker och lite annat smått och gott till mig.
Skorna är öppna i tårna och är såå fina!

Efter shoppingturen var vi trötta och hungriga och åkte hem och åt pasta med kyckling, bacon, paprika och creme fraiche. MUMS! Sedan kollade vi på det märkliga och pinsamma programmet Plastikturisterna och Desperate Housewives innan det var läggdags.


Idag är det onsdag och jag har som vanligt massor av saker jag vill hinna med, eftersom jag slutar tidigt, men vi får se vad som hinns med helt enkelt!


Ha en fortsatt bra vecka!


Marie

3 kommentarer:

Mille sa...

Jasså nu har du också börjat gilla Deichmann ;) Jag har massa skor därifrån och är väldigt nöjd. Skönt att våren är här nu så jag kan börja använda lite snyggskor, jag är ju inte lika modig som du och går ut med öppna skor på vintern!

.. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
.. sa...

Deichman har jag handlat på mycket.. både i Prag och i Krakow faktiskt så det är trevligt att det växer i Sverige också!