fredag 8 april 2011

Frustrerad och irriterad!!

Det gör mig så fruktansvärt irriterad när folk slänger sitt skräp ute i naturen, det handlar om allt möjligt skräp så som tuggummi, cigarettfimpar, pappersmuggar, kvitton och hundbajs som man inte plockar upp! Bara denna veckan har jag sett flera som helt ogenerat slängt eller ställt sitt skräp på öppen gata, varför tror de att det är okej att skräpa ner?

Malmö har faktiskt sjukt många papperskorgar överallt så det borde inte vara något problem att slänga sitt skräp där! Senast igår när jag gick hem från jobbet såg jag en kille som stod bredvid en parkerad bil med sin kaffekopp i ena handen och en cigarett i andra, han röker färdigt och fimpar i koppen som han sedan stället MITT PÅ TROTTOAREN innan han hoppar in i bilen!!


Vad gäller hundbajs så är det bara äckligt att inte plocka upp efter sin hund, hur kul är det att trampa i det och ha det under skon resten av dagen? Eller


Jag har verkligen fått bita mig i tungan för att vara tyst, men nu är det slut på det, det bubblar över och jag är frustrerad, så passa er för att skräpa ner, annars kanske ni råkar ut för mig!
Marie

2 kommentarer:

Elin Gabriella - Mops & Chihuahua sa...

Usch jag håller med! Nu när snön är borta ser man all skit... Trist! Ha en underbar fredagkväll fina du! Kramkram

Elin Gabriella - Mops & Chihuahua sa...

Du har fått en utmaning av mig :) KRAM!