måndag 11 oktober 2010

Min lediga dag

I fredags var Johan här hos mig, vi åt tacos, kollade på "Final destination 3" och åt godis. Filmen var läskig men bra faktiskt! Tur att Johan var här och höll om mig i alla fall, för jag hade inte velat se den själv!


I lördags träffade jag resten av mammas familj, det vil säga systrar med deras familjer, i mormors lägenhet för att hjälpa henne att flytta. Mormor bodde då på ett korttidsboende efter en höftoperation och har idag flyttat till ett permanent boende. Det var jobbigt att välja ut vad hon skulle ha i nya lägenheten men vi fixade det ganska bra och det blev hemtrevligt till henne.

Vid halv sex trillade tjejerna in hos mig och vi drack ett glas vin innan vi gick till kvarterskrogen och åt. Sen blev det efterrätt, snacks, singstar och lekar hemma hos mig innan vi tog en taxi in till Hipp. Vi var där ganska tidigt och hade supertrevligt men när Carro sa att hon skulle hem vid två tiden kände jag att det var ganska lagom och vi tog bussen tillsammans.

I dag har jag varit ledig från jobbet, så vid elva åkte jag till mormors nya lägenhet (hon flyttade idag) och hälsade på. Hon blev jätteglad när jag kom och vi drack en kopp kaffe och tittade runt i hennes nya hem. Sen var det dags för lunch och jag åkte iväg. Passade på att handla lite på Panduro och Ekohallen. Åkte till Limhamn och handlade nytt grönt te och en fin kaffeburk. När jag kom hem så fixade jag en blomma som mormor ska få nästa gång jag kommer dit.

Blomman till mormor blev färgglad och fin. Tror att hon kommer att gilla den :)

Den fina kaffeburken passar bra ihop med knäckebrödsburken!

Nu sitter jag bara och hänger framför tv:n, ska snart göra lite vårrullar och nudlar, det blir dagens middag :)


Ha en bra vecka!

♥ Kram Marie

3 kommentarer:

Lime sa...

Va mysigt att läsa om hur du pysslar om din mormor. Jag gissar att hon uppskattar det till 1000 :-)

Marie sa...

Det gör hon verkligen! :)

ida sa...

nu tycker jag du borde uppdatera! längesen juh! :)