söndag 3 oktober 2010

Höstfint på balkongen

Idag har det handlat om blommor och att göra höstfint på balkongen. Jag hämtade mamma och vi åkte till Vellingeblomman för att handla fina höstblommor, det blev Ljung och kål. När jag kom hem klippte jag ner Hortensian som hade vissnat (den ska få åka hem till mamma och pappa för övervintring), plockade ur sommarblommorna ur blomsterlådorna och planterade om de som fortfarande såg fina ut, sen planterade jag Ljung i blomsterlådorna samt Ljung och Kål i den stora krukan. Det blev mysigt och höstfint och jag är nöjd!Mina höstiga blomsterlådor lyser upp fint nu när det börjar bi mörkt och grått ute

Här är lite av resterna från sommablommorna, man kan ju inte slänga så här fina blommor!


Ljung och Kål passar fint tillsammans i den stora krukan där Hortensian stod

Förkylningen har fortfarande inte gått över, men jag var hos doktorn i fredags och fick hostmedicin så förhoppningsvis ska den ge med sig snart. I morgon ska jag i alla fall börja jobba igen, men chefen är iväg så jag kan börja i ett lugnt tempo i alla fall.
Nu har jag hämtat vinterjackorna i källaren och bytt till duntäcken i sängen... det är höst!

♥ Kram Marie

3 kommentarer:

Mille sa...

Dina balkonglådor blev superfina.... är det förresten svårt att sköta kålväxterna? De är superfina!

Jag råkade dessutom se att du hade jättefina små rosa ljus i din lykta. Hihi, de passade ju fint i färgen där med ljungen och det.

Hoppas att du kryar på sig snart!

Marie sa...

Tack Mille! Nä Kålen sköter sig själv och är fina länge om det inte blir allt för kallt! Ja jag tyckte att det blev perfekt med rosa ljus i lyktan :) kram

Lime sa...

Åååååhhh. Jag här ännu inte kommit mig för att fixa "höstlådorna". Tänkte gör det idag men det blev höstkransar av snöbär istället :-)

Ha en riktigt skön vecka!