torsdag 7 augusti 2008

Äntligen...

..har min hylla hittat sin plats på väggen! Mamma och pappa väntade på mig när jag kom hem från jobbet igår, vi satte upp hyllan och så borrade pappa tre hål till där jag ska ha andra saker som jag inte ens har köpt än, men det var likabra att få allt gjort medan borrmaskinen och pappa var där, så nu måste jag nog ta en tur till Ikea och handla det som ska upp... Vi åt pizza och jag bjöd på kaffe, sen lämnade de mig i röran. Det blir alltid stökigt när mamma och pappa har varit där, men det är det värt eftersom det alltid blir så mycket gjort! Tack för hjälpen pappa, vad skulle jag göra utan dig?



Jag kunde inte vänta med att fylla hyllan med saker



Lite klökböcker och en receptpärm samt alla mina fina teburkar


Min trådkorg ska hänga i hörnet på en sån här konsoll som även har en krok över för en diskhanduk



Ovanför spisen ska skenan hänga och den ska bära en kryddhylla.....

...och två krukor till kryddväxter

Nu sitter jag på jobbet igen, bara två dagar kvar och sen är det helg!! Imorgon kommer Trelleborgstöserna (:)) till mig och festar och på lördag har jag bjudit hem Anna, Tim, Jasmine, Niclas och Christian på middag. Jag ska bjuda på Tacos och sen cheesecake till efterrätt eftersom en viss person tjatar om det varje gång vi ses ;)

♥ Marie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Guuud, vad du är fixig! Jag är sjukt imponerad! Känner mig inspirerad att ta tag i min egen lägenhet nu...

kram

Marie sa...

Tack! vad skönt att man kunde hjälpa till ;) men det låter som att du har fixat en del i din lägenhet redan, gjort om köket och sånt ju! kram