fredag 27 juni 2008

Jag blir så trött

I går kväll såg jag Indiana Jones & kristalldödskallens rike. Indiana Jones är ju egentligen inte någon storfavorit men det är lite underhållande filmer med äventyr och humor. Även denna filmen liknade de tidigare men det är ju det som gör den till en "uppföljare". Ni som tänker se filmen och inte vill veta för mycket ska sluta läsa nu! Men ett nytt inslag i filmen och som jag anser förstörde hela min bild av Indiana Jones var rymdvarelserna!!! Vad hade dom där att göra?? Är det verkligen nödvändigt att ha med ett sf-inslag i alla filmer nuförtiden? Som ni kanske har listat ut vid det här laget är jag ingen sf-fantast, rymdvarelser som allihop ser mer eller mindre ut som E.T. Jag blir verkligen så trött och jag vill bara resa mig upp från bion och gå därifrån utan att se slutet! Resten av filmen var ju i alla fall bra och dessa frekvenser utspelade sig som tur var bara i slutet!

Nu är jag på jobbet igen, händer inte så mycket.. väntar på att posten ska komma så att jag springa ner till affären och köpa mjölk till mina kollegor. Och sen ska jag bara sitta här i 7 timmar till.. någon som har några bra tips på roliga internetsidor som kan underhålla mig ett tag? Jag har besökt alla sidor jag känner till flera gånger om nu!

Ikväll blir det middag med mamma, pappa och storebror med familj! MYS!

1 kommentar:

Ambivalens sa...

Häng lite på bloggarna e mitt tips, speciellt okändas bloggar som e på riktitt. Hösten e bättre för bio, tycker utbudet e rätt kasst just nu.