måndag 16 april 2012

Trädgårdsarbete

Igår efter fikan hos svärföräldrarna åkte vi till trädgårdsbutiken Öspab och shoppade lite. Vi köpte staketstolpar, två Pionplantor och två Löjtnantshjätaplantor. Så trädgårdsarbetet igår bestod i att sätta upp staket in mot grannen, plantera de nyinköpta växterna och flytta de vårlökarna som var i vägen för de nya plantorna! Det var en härlig dag ute i trädgården, som avslutades med premiärgrillning av grillspjut (underbart marinerad fläskytterfilé från Scan) och en fräsch sallad!

Nästa helg hade vi tänk bygga ihop och sätta ut de nya trädgårdsmöblerna, eventuellt köpa kantsten att lägga runt rabatterna och hämta singel (vit marmorkross), plantera de fröerna som ska direkt ut i rabatten och sätta ner Klematisen vid spaljen och om tiden räcker till så hade jag tänkt måla den sista biten staket också :). Så nu händer det verkligen mycket i trädgården! Bilder kommer såklart efterhand.

Marie

1 kommentar:

Emma sa...

Ja det är säkert så att det blir bättre med tiden, tills dom får tänder, haha. Man får verkligen njuta av varje ögonblick :)
Tack så mycket, ha en bra dag och vad roligt med en trädgård att fixa i. jag längtar till den dan vi köper hus :)