torsdag 9 februari 2012

Paket!!

Richard har varit hemma från jobbet hela veckan eftersom han har varit sjuk, jag har klarat mig bra hittills men känner att jag är lite snuvig och hostig idag, hoppas att det bara är tillfälligt!

Igår slutade jag tidigt och tog bussen till Ideon där Richard hämtade upp mig, vi hämtade ut paketet från Ellos som jag beställde för ett par veckor sedan och handlade det vi saknade till maten. Allt var med i paketet utom mina svarta Puma sneakers som kommer i slutet av månaden istället. Med tanke på att det snöar ute så gör det inte så mycket eftersom jag ändå inte kan använda dem nu. I alla fall var det ju gardiner med i paketet som jag ska försöka hinna med att lägga upp och hänga upp under helgen.

I går blev det laxlasagne till middag, vi blev bjudna på det hos Emma och Alexander när vi var där sist och det var så mumsigt så vi var tvugna att prova göra det själv också. Receptet hittar ni här.

I morse fick jag mail om att paketet från La Redoute är på väg till mig :). Det är så trevligt att nätshoppa tycker jag! Man får liksom bli glad för sakerna två gånger, en när man beställer och en när man får hem dem.
 Ha en bra dag!

Marie

2 kommentarer:

Emma sa...

Vad snällt :)

Emma sa...

Ja, hoppas det smakade :)