måndag 3 oktober 2011

Äntligen en vinterjacka!

Det har varit en rolig helg, mysig och lugn! I fredags var jag hemma hos Olivia på tjejkväll, vi åt snacks, snackade en massa och sjöng singstar! Richard skjutsade mig dit och hämtade mig strax efter elva! Själv hade han lite spelkväll med kusinen.
I lördags skulle Richard träna, och jag passade på att följa med in till stan och gå i lite affärer. Jag hittade en hel del på Åhlens faktiskt, bland annat en ögonbrynsskugga, grytlappar och sterinljus och det blev till och med en lite present till Richard i form av en bok om Orkidéer (det är hans favoritblomma och vi har typ 7 stycken), han blev jätteglad och har bläddrat och läst i den hela helgen.bilden är lånad från bokus.se men köpt på ÅhlensJag hittade även en vinterjacka, äntligen! På Cubus fanns den och dessutom till tillfälligt nedsatt pris :) Så jag var såklart tvungen att slå till direkt, trots det sommarvarma lördagsvädret! Jackan är lite längre bak och kommer att passa perfekt att cykla i när det är kallt ute.
Bilden är från Cubus.se


När Richard tränat färdigt åkte vi till Coop och handlade mat, tog en tur inom återvinningsstationen och slängde lite skräp på vägen hem. Sedan blev det lite städning, byte av lakan och en maskin tvätt. Vi tog en promenad och sen kom mina föräldrar på middag. Richard lagade färsk lax i ugnen med massa grönsaker och pinjenötter och till efterrätt gjode jag Creme Brulee. Det blev en mysig kväll!


Igår hade vi en lugn dag, promenerade lite, åt pannkakor och kollade på film! Precis så en söndag ska vara tycker jag!


Marie

1 kommentar:

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och en liten prins i magen ♥ sa...

tavellisten är från Ikea :)

Hoppas du har en fin dag! Kram