tisdag 27 september 2011

Underbara höst!

Måste bara börja med att säga att jag älskar när hösten är så här, solig, lite kylig och med alla fina färger som naturen skiftar i! Visst är det helt underbart? :)

Vi han med en hel del under helgen faktiskt, vi har nu målat färdigt väggarna i trappen samt hallen på ovanvåningen och det blev väldigt vitt och fint. Nu ska det upp lite tavlor på väggarna och så självklart lite mysiga ljuskällor! Det var mycket jobb med trappen, tapeten som satt där var omålad och vi behövde måla hela 3 gånger innan det täckte! Men nu är det i alla fall klart!
Här håller vi på att måla första rundan och man kan se färgskillnaden ordentligtVi har varit ute och promenerat i området där vi bor, det är riktigt fint med massor av grönområden, stora fält och helskön natur helt enkelt. Jag fick ner de sista höstlökarna i jorden på baksidan och håller tummarna för massor av fina vårblommor om ungefär ett halvår.

I söndags tog vi en paus från huset och åkte till Burlöv center och shoppade lite istället. Richard behövde nya jeans och lite tröjor, och så passade jag på att handla lite också :) Vi åt lunch på Espresso House innan vi begav oss hemåt igen.

Ha en bra vecka!

Marie

Inga kommentarer: