tisdag 26 januari 2010

Klädköp

Imorse hade jag enorm tur med bussen, precis när jag kom runt hörnan så jag såg hållplatsen så såg jag att bussen var på ingång :) Jag har fortfarande inte hittat mina vantar så antingen har jag tappat dem i bilen (pappa har bilen ett par dagar så jag kan inte kolla.) eller så har jag tappat dem ute, vilket verkar konstigt eftersom det är kallt och jag har dem på mig hela tiden..

Jag har beställt kläder från H&M och fick precis en sms-avisering att de kan hämtas ut idag :) Det mesta är ju sommarkläder så jag kan inte använda dem än. Jag har dessutom hittat ett nytt klädföretag på nätet som har massor med klänningar som jag skulle kunna tänka mig men jag har inte bestämt mig om jag ska ha ett litet köpstopp eftersom jag handlar alldeles för mycket kläder och har inte plats till dem i garderoben och inte plats med en större garderob heller.











Idag ska jag och några av mina arbetskamrater ut och äta på lunchen, detta är något vi väldigt sällan hinner med, eftersom vi bara har 30 minuters lunch och oftast bara hinner ta 15 minuter eftersom tandläkarna är försenade. Men idag ska tandläkarna ha en timmes lunchmöte så det passar perfekt att gå ut då! Och nu är jag riktigt hungrig!!

♥ Kram Marie

1 kommentar:

Ida sa...

riktigt snygga grejer du hittat! varför lyckas alla utom jag att köpa från kataloger?? haha