måndag 25 januari 2010

Helgens bravader

Då var det måndag igen.. förra veckan var jag sjuk och hemma från jobbet onsdag-fredag. I fredags var jag, T och Findus hemma hos mamma och pappa på middag. T var på fest senare på kvällen medan jag och Findus stannade och sov över.

På lördagen hämtade jag T, vi åkte till Systembolaget och sen åkte vi hem till mig, tog en powernap, åt lite mat och sen var det fest hos Jojo och Madde i Lund, men eftersom T var bakis och jag var sjuk trött och fortfarande sjuk så bestämde vi oss för att köra dit! Det var ett bra beslut, bussen, tåg och buss hade tagit oss 1 timme och det var kallt. Vi körde hem strax innan ett och det var skönt att komma hem i tid och vara nykter!

I söndags sov vi till 11 men låg kvar i sängen ett bra tag innan vi begav oss iväg för att hämta lite saker hos T, handla mat på Willy´s och hyra film. Sen blev det mys hela kvällen. Vi såg först I love you, man sen åt vi en god kyckling, paprika och curryträtt med ris och sen såg vi The proposal. Perfekt i tid till Johan Falk skulle börja var filmen slut :)Imorse var jag lagom irriterad på bussen, ska gå en var femte minut på morgonen men jag satt och väntade i en halvtimme innan bussen kom, 8 minusgrader och glömt tjocka vantarna någonstans (hoppas att de är hemma, annars har jag tappat dem :(). Det var kallt vill jag lova.

Nu är det dags att äta lunch. Ha det bäst!

♥ Kram Marie

1 kommentar:

Ida sa...

kul o se dig i lördags! o vilken trevlig grabb du har! :)