onsdag 25 maj 2011

Andrahands uthyrning

Nu är det redan onsdag igen och tiden går så himla fort, men det gör inget nu, för snart är det semester och sen är det flytt som gäller. Bara en massa bra och roliga saker att se fram emot alltså. :)

I morgon ska Richards lägenhet besiktigas och sen ska vi försöka få tid att skriva avtal antingen på fredag eller i nästa vecka. Jag vill vara med och ska försöka att ta ledig från jobbet, tänkte att jag kan ta en halv semesterdag kanske. Vi har börjat titta så smått på vad vi ska ha med oss, vad vi ska slänga och vad som ska säljas, för nu har vi ju dubbelt upp av princip allt. Lika bra att börja i tid så man slipper stressa. Jag har även börjat fundera lite mer på min andrahands uthyrning och jag tycker att det är riktigt svårt faktiskt.. det är mycket som man ska tänka på och det är viktigt att det blir en person jag kan lita på eftersom det fortfarande är jag som står för kontraktet! Jag fick en liten idé igår kväll som kanske kan lösa en del, får se om det fungerar som jag har tänkt mig

Det är onsdag, vilket betyder att jag som vanligt slutar tidigt :). Jag har inte så mycket planerat idag, ska åka och handla lite frukt och grönt hade jag tänkt och sedan njuta av att vara ledig. Förhoppningsvis är det fint väder även i eftermiddag så jag kan sitta ute på balkongen en stund!


Marie

3 kommentarer:

Charlotte sa...

Hej Marie!
Vad kul att du ska bli sambo! Följer ditt liv på bloggen :)
Om du funderar på att hyra ut i andra hand så har jag en nära kompis som jag bodde med i Lund som letar lägenhet i Malmö. Hon är psykolog och har gjort sin PTP-tjänst i Jönköping och nu har hon fått jobb i Malmö och vill gärna bo i Slottstaden. Eftersom jag har bott med henne själv så vet jag att hon är ordningsam och att man kan lite på henne. Hör gärna av dig om du vill att jag ska prata med henne.
Kram Charlotte

Elin Gabriella - Mops & chihuahua sa...

SÅÅÅ roligt och spännande med flytt :)

Kram

Malin sa...

Shiiit så snabbt tiden går !! Vad har du för hyra på lägenheten och hur stor är den ??