onsdag 14 juli 2010

Sommar, sol, semester och kärlek!

Nu börjar jag komma i ordning i min lägenhet, det är en hel del kvar som ska göras men jag tänkte att ni ska få se lite bilder på hur det ser ut nu i alla fall, idag börjar vi med hallen.

Jag har haft semester sedan i torsdags och det har verkligen varit helt underbart, man hinner med en massa, det har varit strålande väder och jag har fyllt år. I dag har jag inte alls lust att sitta vid datorn, har varit på jobbet (!) en kort runda i morse, sedan handlade jag blommor till balkongen, gjorde en baguette och gick ut i solen om en stund ska jag iväg och hälsa på min faster..

Hallen är nästan färdig, jag saknar bara en taklampa och så ska de fula dörrarna förmodligen målas vita, karmar och golvlister ska hyresväden stå för att fixa.


Min stora spegel fick plats mellan de två klädkammarna

Så här ser det ut när man kommer in genom ytterdörren, köket direkt till höger, sovrummet nästa dörr till höger och klädkammare rakt fram

Den fina memo-tavlan fick jag av mamma och pappa i födelsedagspresent. Bilderna ska ju självklart bytas ut till personliga bilder :)

Skoskåp och den fina spegeln rymmer mycket, tar lite plats och jag tycker desstuom att den är riktigt snygg!


Bilden är tagen utifrån den ena klädkammeren, till vänster ser man en liten bit av sovrummet
Njut av sommaren!


♥ Kram Marie

2 kommentarer:

Evelina sa...

vad fint det ser ut Marie! Vill se mer. Kram Evelina

Marie sa...

Tack så mycket! det kommer :)