onsdag 21 juli 2010

Full rulle

Igår var jag på jobbet en runda på förmiddagen och gjorde lönerna, för folk vill ju ha lön även när jag har semester :) Min sommarvikare har tyvärr sagt upp sig och jag insåg igår hur mycket extra jobba jag kommer ha som väntar på mig när jag är tillbaka från semestern.. inte så kul!

Efter jobbet träffade jag Christina och åt lunch på Pronto och senare kom även Emma dit. Emma följde med hem och kollade på min lägenhet innan hon tog bussen hem igen. Jag fixade en massa gott att grilla och senare kom Johan förbi och vi grillade ute på gården. Härligt att man kan sitta ute länge på kvällarna!

Idag har jag varit på jobbet en runda igen och betalat lite räkningar och faxat papper till chefen. Pappa har hjälpt mig att sätta upp rullgardinen och jag har fått undan ytterligare några lådor från vardagsrummet. Nu har jag fixat ihop en kyckling-pasta-ochmassaannatgott-sallad och sitter och väntar på Mille som ska komma hit efter jobbet. Det blir mat och mys på balkongen!

I morgon ska jag och kusin Anna till Ullared, hon hämtar upp mig redan halv åtta så det blir en heldag med shopping! På fredag blir det en heldag med Johan och på lördag åker jag och mamma till Krakow (Polen) för att ha tre dagars avslappning med SPA, shopping och mys! På tisdag är jag tillbaka igen :)

♥ Kram Marie

1 kommentar:

Mille sa...

Din kyckling-pasta-ochmassaannatgott-sallad var verkligen god! Tack igen.

Hittade ni något bra i Ullared? Jag ska dit i Oktober, är bestämt nu, men det är ju en jobbigt lång väntan tills dess.

Hoppas nu att ni har det riktigt bra i Krakow, relaxa ordentligt!
Kram