onsdag 14 oktober 2009

Vintern har nått Skåne

Nu har vintern nått Skåne och Malmö, imorse när jag gick upp var det bara 1,5 grader ute och då går jag ändå inte upp förren strax innan åtta. Jag hade massor med kläder på mig och ändå var det kallt att gå till och från bussen. Men även om det är kallt så är det strålande solsken och verkligen en härlig vinterdag så man ska väl inte klaga!

Det är onsdag, vilket betyder att jag slutar kl två idag :) Jag ska få mina naglar fixade och när jag ändå är i Limhamn blir det förmodligen en baguette från Limhamns smörgåsbutik http://www.limhamns-catering.se/ som har världens godaste baguetter och så en runda in på Pelles för att se om där är något kul, kanske ny hårfärg (det är en intensivtoning och den håller ju bara i ungefär 5 veckor så det är snart dags igen)!

Efter turen i Limhamns ska jag gå på min UV-behandling och sen ska jag och T hem till svärmor på middag ikväll! En dag att se fram emot alltså!

Ha en bra dag!

1 kommentar:

Elle sa...

Hej :) Tack så mycket, sött att du bryr dig! Jag blir ju tokig snart, att det ska ta så lång tid! hoppas allt e bra. Kram elle