måndag 21 november 2011

Helgpyssel

I lördags fixade vi i hemmet, städade, tvättade och storhandlade. Jag gjorde en efterrätt att ta med till kvällens middag.


Vi åkte inom Burlöv center på väg in till Malmö och köpte bokstavs-och sifferstansar till mig. Nu ska här stansas smycken :) Jag har gjort mycket smycken innan, mest med pärlor av olika slag, men att stansa är nytt och det ska bli kul att prova på. Jag har beställt lite tags och ringar som jag ska börja med hade jag tänkt. De kommer förmodligen under denna veckan.
Efter Burlöv center bar det vidare till Ikea för att inhandla en skogarderob till mig, det var en (väldigt!) försenad födelsedagspresent från mina föräldrar, men det har liksom inte varit läge. plats och tid för den innan. Jag får ju tyvärr inte plats med en garderob som rymmer alla mina skor, så festskorna är prioriterad, resten står i garderoben på bottenvåningen, i förrådet, på skohyllan i hallen och i skoskåpet...

Kvällen spenderades hos mamma och pappa (med deras goda vänner) och en massa god mat; krabba, musslor, tigerräkor, lammkotletter, fläskytterfilé och potatisgratäng och avslutades med min Frozen cheescake.På söndagen åkte Richard iväg och tränade och jag satte ihop skogarderoben, satte upp kökslampan och fixade lite. Senare satte vi oss på kontoret båda två, jag gjorde julkort och Richard spelade något datorspel. Det är mysigt att vara i samma rum fast vi gör olika saker faktiskt :)

Jag har tagit bilder på de första 5 färdiga julkorten men är i valet och kvalet om jag ska lägga upp dem, jag vill ju inte att personerna som ska få dem ska se dem innan...


Marie

4 kommentarer:

http://hannafialotta.blogg.se sa...

Roligt med pyssel!

Sv: tack för kommentaren. :-)

ENDENISE - Mamma till 2 i December sa...

sv: Ingen bebis än inte, men mensmolet kom på i eftermiddags så vi får se ifall det händer något mer :)

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och en liten prins i magen ♥ sa...

Åh vad kul :) Du måste visa dina smycken sen :)

Kram

Lina S sa...

vad gott allt lät!!