måndag 28 november 2011

Bo Ohlsson

Det var härligt att vakna på lördagsmorgon och inse att det är lördag och inte söndag (jag var ju ledig i fredags och fick en extra helgdag). Vi åt frukost i lugn och ro, planerade denna veckans middagar och åkte och storhandlade. På kvällen åkte vi till Trelleborg för att äta en god middag hos Emma och Alexander. Det blev inte så sent eftersom det blåste rejält och vi hade en bit hem.


I går begav vi oss till Bo Ohlsson i Tomelilla, vi tänkte att det kunde bli lite handling där istället eftersom vi inte har tid att åka till Ullared innan jul. Men gud så besvikna vi blev.. (vi har inte varit där innan) det fanns inte speciellt mycket att välja på och vi hittade inget som var billigare än i någon annan butik, snarare dyrare... Vi köpte trots allt ett par ljusslingor som ska upp så snart vi hinner! Det var ju lite för blåsigt att göra det igår när vi kom hem.

På kvällen pyntade vi lite och kollade på en film. Baksmällan 2 blev det denna gången, och precis som ettan är den helt galen men rolig :)
Marie

Inga kommentarer: