måndag 22 augusti 2011

Nu går det framåt!

I helgen har vi verkligen hunnit med mycket och jag är imponerad över oss och hur fint det blir!

I lördags började jag dagen med att färga håret och sedan ta emot ett styckat vildsvin som Tim har skjutit och kom och lämnade till oss, vi delade det med Richards föräldrar så nu har vi ett halv vildsvin i frysen :). Richards kompis kom förbi och tittade på huset och åt lunch med oss och sedan körde vi henne hem till Malmö. På vägen från henne till Ikea åkte vi inom mina föräldrar och hälsade på en stund.

På Ikea blev det mycket handlat, badrumsskåp och spegel med hylla till ovanvåningen, förvaringslådan till sovrummet, hylla till glasburkarna i köket, ny toalettsits till bottenvåningen och så passade vi på att hämta överdragen till våra marbordsstolar (vi köpte dem för 2 månader sedan och då sa personalen att de skulle finnas i paketen med stolarna, men de ska de tydligen inte alls...), det gick utan problem! Vi fick även med oss förvaringssystemet Antonius till klädkammaren så att alla mina kläder får plats!Lillången tvättställsunderskåp (med ben, men det fanns ingen bild på det)
Fullen spegel med glashylla att ha ovanför vasken
Norrtorp vägghylla till glasburkarna i köketLillången tvättställsunderskåp (detta köpte vi inte denna helgen), förvaringen till badrummet på bottenvåningen

Lillången spegelskåp och avslutningshylla (också tidigare köp och till bottenvåningen)
Freden toalettsits till bottenvåningen. Det vi hade var riktigt slitet


Vi åkte hem och kastade av det vi handlat och sen blev det middag hos Richards föräldrar, när vi kom hem därifrån satte vi ihop det mesta vi hade handlat, och det blev riktigt fint och hemtrevligt!


I söndags åkte Richard iväg och tränade på morgonen och jag passade på att göra ett kort till Klara som fyllt 3 år i veckan, så målade jag första rundan på mina odlingskragar och var en runda på Nova för att komplettera presenten till Klara. Sedan hämtade Richards föräldrar upp oss och vi åkte till S:a Sandby för kalaset. Det var strålande solsken och vi kunde sitta ute i trädgården och äta sallad med goda tillbehör och kladdkaka.


Kortet till Klara


När vi kom hem målade jag odlingskragarna en gång till och även "portalen" och den delen av staketet som sitter ihop med portalen. Det blev stor skillnad och nu kan jag börja se ljuset i tunneln! Nu håller vi på att diskutera med grannarna om staket, de vill bara ha 80cm högt och jag skulle vilja ha typ 140cm.. lite privatliv i trädgården får man väl ändå ha? Och även om vi skulle ha rätt att bygga ett högre så vill man ju inte påverka grannsämjan till det sämre så vi försöker komma överens!

Idag tänker jag gå hem tidigt från jobbet och ta en runda till festivalen, endast för att köpa Munkar, och så ta en sväng inom Gina och köpa lite t-shirts i snygga färger för nu får jag ju snart bättre med plats i garderoben :)


Ha en bra vecka!


Marie


1 kommentar:

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och bebis i magen ♥ sa...

Åh så mycket fint ni har hittat :) Jag vill också till ikea!

Kram