onsdag 8 juni 2011

Nya möbler

I lördags var jag och Richard på Ikea, vi skulle bara kolla på lite möbler som vi kunde tänka oss till huset. Men precis den tv-bänken och de matplatsmöblerna som vi har funderat på var det tillfälligt nedsatt Ikea-family pris på. Självklart var vi ju tvugna att slå till och nu bor möblerna i sina kartonger i Richards klädkammare i väntan på att bli flyttade och uppackade i huset. Vi är väldigt nöjda med vårt inköp och sparade 2000kr :)



Bjursta matbord, svartbrunt - 6-10 personer, med två iläggsskivor. Ikea





Henriksdal stol, brunsvart stomme och Gobo vit avtagbar och tvättbar klädsel. Ikea




Hemnes tv-bänk vitlaserad med 3 lådor


Vi var även på EM-möbler i Staffanstorp och hittade en jättesnygg soffa, den kostar en del men den är stor och skön att sitta i. Och man använder ju en soffa väldigt mycket, det är dessutom avtagbar, tvättbar klädsel! Så om vi inte hittar något som vi tycker ännu mer om så blir det nog så att vi beställer den så att den kommer strax efter flytten. Vi ska få parkettgolvet slipat så man kanske borde vänta tills det är gjort också... annars blir det kanske lite jobbigt att flytta den.

Geneve hörnsoffa med divan med Leno svart tyg. Europamöbler. Det kanske är svårt att se hur stor soffan är på bilden, men den är i alla fall 3,5 meter lång :)



Rummet blir som ni ser i basfärgerna svart och vitt, vi ska ha mitt vita soffbord och mitt vita vitrinskåp och sen är tanken att vi ska ha detaljer i någon annan färg. Jag kan tänka mig turkost eller plommonlila men Richard tycker att Turkost är en tantfärg och han är inte överförtjust i plommonlila men det är kanske så att han måste se färgerna på saker för att gilla det. Vad tycker ni?



Marie

2 kommentarer:

Elin Gabriella - Mops & chihuahua sa...

Såå roligt med inredningsshopping :D

em möbler sa...

snygga möbler :)

tack för tipset