torsdag 16 juni 2011

Besvikelse

Fjant har hittat ett nytt hem och flyttar redan på måndag, det kommer att bli tom och tyst hemma hos Richard nu innan flytten. Det är jobbigt att lämna bort henne men vi måste och jag trodde inte att det skulle vara så känsligt för mig men det är det.. :(

I går fick vi beskedet om att vi inte kommer att få lov att flytta in tidigare i huset som vi tänkt. Vi måste lämna Richards lägenhet, tom och städad senast kl. 12.00 den 1/8 som är en måndag och sen får vi inte hämta nycklarna till huset förren kl 13.00 samma dag. Lite konstigt det där, vad ska man göra i en timme med allt packat i flyttbilen? Min lägenhet tömmer vi sedan under veckan och lämnar mina nycklar senast till helgen den veckan. Det kommer bli stressigt och rörigt men vi är duktiga på att organisera så det löser sig! Jag blev såklart jättebesviken att vi inte fick komma till tidigare eftersom vi har semester men det är inte mycket vi kan göra åt det.

Nu har jag i alla fall adressändrat och skickat flytt-sms till släkt och vänner. Jag fick samtal från min hyresvärd idag och hon skulle skicka papperna vidare för godkännande av andra hands uthyrning idag. Jag ringde transportstyrelsen i morse och fick beskedet att mitt ärende håller på att handläggas och att nytt körkort bara tar 1 vecka att tillverka så det är ingen panik än i alla fall.

Ikväll ska jag hem en runda till Findus efter jobbet och sen ska jag till Richard. Ikväll blir det planering och prioritering av flytten, så att jag kan vara lugn och inse att allt ordnar sig och att jag inte behöver stressa upp mig! Tack för att du är lugn och står ut med mig när det behövs älskling!!

Marie

1 kommentar:

Elin Gabriella - Mops & chihuahua sa...

Så spännande att flytten närmar sig! :) Kram