måndag 3 augusti 2009

Ny inredningsbok

Idag har jag beställt en inredningsbok och jag längtar tills den kommer med posten. Jag var inne på adlibris.com i förra veckan och beställde en bok till T, det är uppföljaren till hans favoritbok som han velat ha länge "aldrig fucka upp" heter den. Han blev glad när han fick den och skulle vilja ha den första också, så idag beställde jag "snabba cash" till honom också, det är pocket och kostade 49:- respektive 39:- och så är det fri frakt. Jag såg en bok jag ville ha när jag ändå surfade runt så den hamnade i kundkorgen :)

Bilden är lånad från adlibris.com


I lördags var vi på Tosselilla med hela gänget, det blev en heldag med bad och bus. På kvällen var det förfest hos Sara och sen en fest hos Darian ett par kvarter bort. Vi åkte hem vid 3..

Igår åkte jag och T till stranden med hans mamma och syster, men det blev ingen lång visit eftersom stranden var fullkomligt invaderad av nyckelpigor.. vi åkte hem och satte oss på gården istället. Lite senare på kvällen blev det grillat, myssöndag!

1 kommentar:

Malin sa...

Niclas gillade också den "snabba cash", och han har "aldrig fucka upp" men han börjar inte läsa den:P men men, nja asså filmen, jag vet inte riktigt vad jag tyckte, men den var inte kass iaf..men reklamen ger den inte rättvisa..tycker ändå den är värd att se...man skrattar mycke!