söndag 1 september 2013

Spångens gästgivaregård

Nu har vi varit iväg och övernattat på spångens gästgivaregård.. Och det gör vi tyvärr inte om. Vi fick ett minirum, med en minitv med kanal 1,2 och 4, internet som ingick gratis fungerade inte och det var väldigt dålig 3G mottagning. Sängen var förvisso stor, men bestod av två 90 sängar som inte satt ihop, och eftersom Isabelle sover hos oss i sängen kändes det lite vanskligt! 

Vi såg fram emot 3- rätters-middagen och hade spanat in vad vi ville äta ( menyn var en av anledningarna till att vi valde just spången) men det visade sig att det var en förbestämd meny för oss som var där med värdecheck från Coop och det var en huvudrätt som jag inte äter, så de bytte ut min varmrätt och jag fick en torr och senig fläskfilé istället.. Förrätten var god ; laxroulad, efterrätten var en ganska smaklös hallonparfait. Dessutom kändes vår servitris ganska besvärad av både varmrättsbyte och art vi inte ville beställa till vinpaketet.. Trist!

Vi har inte sovit så mycket på grund av väldigt hårda sängar och en förkyld dotter, så kl 9 åt vi frukosrbuffé som var helt okej och sen checkade vi ut och åkte hem!

Försökte berätta för mannen som checkade ut oss, om våra missnöjen, men han verkade inte speciellt intresserad!

En liten promenad fick vi dock innan allt det fel-iga började och en bild på lilla familjen i solen :)

 

Inga kommentarer: