måndag 20 augusti 2012

Dålig helgbloggning

Jag är verkligen så himla dålig på att blogga under helgerna och speciellt nu när jag inte har min vanliga mobil.. innan kunde jag fotografera lite med den och göra några blogginlägg i farten, men det fungerar inte med mobilen jag har nu (medan den andra är på lagning) så då blir det inte så mycket.

I helgen har vi varit på kalas, hos Karl som fyllde 1 år och så kalas för Kerstin (svärmor), Lena och Linda, som tur var hade de sista 3 samlat ihop sig till ett kalas, annar hade det blivit tufft att hinna med.

Idag börjar badrumsrenoveringen på riktigt och denna veckan kommer det att hända grejer, idag och i morgon är byggarna där och fixar väggar och tak och resten av veckan och början av nästa så ska det sättas kakel och läggas klinker :) Kommer att bli så fint! Nu slipper vi i alla fall avfuktaren som har stått och kastat ut värme i huset, precis som att det inte är varmt nog nu ändå :)

Ha en bra vecka

Marie

4 kommentarer:

Mamma till William och Wilma sa...

God kväll.Ha en fin sommar kväll.kram

http://hannafialotta.blogg.se sa...

Åh vad kul med renovering. Bilder? :-)

Elin Gabriella - Mamma & matte ♥ sa...

Ja, de mår väldigt bra. Ingen skillnad alls på dom förutom att de hatar trattarna, hihi :) Såren verkar läka bra också. Kram!

Mandy & River - I väntan på liten nr2 sa...

Men vad härlitgt.. Då hoppas jag snart att ni får uppleva det :) kram